Overnatting

Velkommen til våre herlige rom og overnattingsmuligheter. Her finner du alt fra fjellstuens høye standard, til rimelige hostelmuligheter med egne kokemuligheter.

Fjellstuen innholder resepsjon, kafé, restaurant og mulighet for kos i våre peisestuer. Videre har du som gjest tilgang til tørkerom, gratis WIFI, kiosk og souvenirbutikk og et koselig lite gjestekjøkken i det eldste bygget, Vatnegården. Dette i tillegg til et bredt utvalg av aktiviteter og mulighet for leie av robåt, kano, kajakk eller stand-up paddlebrett.

Frokost er inkludert på Preikestolen fjellstue, Preikestolhytta og Vatnegården. Fra kl 8 til 10.

Kontakt:

Telefon: 
​​​​​​​+47 51 74 20 74

PREIKESTOLEN FJELLSTUE

Preikestolen fjellstue tilbyr overnatting i vår høyeste standard. Alle rom har privat bad med dusj og toalett. 

PREIKESTOLHYTTA - VANDRERHJEM

Hytte med historie. Her kan vi tilby 2- og 4-sengsrom og sovesal. Toalett og dusj i korridorene. 

VANNCAMP - UTLEIE

Næremere kommer du ikke en natt under åpen himmel, uten å våkne med dugg i panneluggen. Tilgjengelig fra juni til august.

Idyllisk utleiehytte med plass til fem personer. Robåt er inkludert i leien.  

BASECAMP

Våre populære BaseCamper, VannCamp og FjellCamp utgjør baser for en rekke ulike opplevelser innen aktiviteter og overnatting. 

Medlemmer av Den Norske Turistforening (DNT) får 15% rabatt på overnatting ved Preikestolen fjellstue, Preikestolhytta og Vatnegården. Husk medlemskort.
I perioden 15.april til 30.september er det 10% rabatt på overnatting på Preikstolhytta og Vatnegården for medlemer av Hostelling International (HI). 

Vi er sertifisert!

Vi er en del av HI!

Vurder oss! 

Bli medlem!