mat med utsikt- meny 

Sommermeny 2018


SUPPE

Tomatsuppe m/egg og krutonger 135,-

Dagens suppe med brød og smør 98,-

TRADISJONELL NORSK MAT

Rømmegrøt med spekemat 155,-

u/spekemat 110,-

Kjøttkaker med ertestuing, kokte poteter og tyttebær   220,-

SANDWICH

Røkt Okse brisket Sub med sennepsmarinerte poteter  225,-

KJØTT

Slakterbiff fra slakter A.idsøe i Stavanger med tomatsalsa, brokkoli, rosmarinpoteter og aioli   275,-

Slakterbiff var den stykningsdelen slakterne tok med seg hjem.  Det ble ansett som en skjult skatt, og som den beste og mest velsmakende delen på dyret.

KYLLING

Kyllingbryst fra Jæren med nykål, bakte poteter og grønn karri   268,-

FISK

Bakt laks med smørkokte vårgrønnsaker, kokte poteter og estragonsaus   288,-

​​​​​​​DESSERT

Dagens kake    55,-

Rabarbra med hvitsjokolade   90,-

(fløte)

Karamell is fra Iskremgarden på Jæren med friske bær 88,-

Iskremgarden Waldeland gard  på Jæren. 

SNACKS

Oliven 38,-

Sorte taggiasca Oliven med stein, knallgode.

Suldalskinke 45,-

Suldalsskinke er et lokalt hel norsk kultur produkt.

Lokale oster med tilbehør 138,-

Spennende oster fra Stavanger Ysteri og Bos ysteri