mat med utsikt- meny 



Høstmeny 2018


SUPPE

Eple og sellerirot suppe med stekt flesk fra Slakter A. Idsøe 145,-

Dagens suppe med brød og smør 98,-

TRADISJONELL NORSK MAT

Rømmegrøt med eller uten spekemat 155,-/110,-

Kjøttkaker i brun saus, ertestuing, kokte poteter og tyttebær 220,-

HOVEDRETTER

Fjellørret fra Sirdal med kokt potet, rømmesaus og agurksalat 255,-

Kyllingbryst fra Jæren med soppkremet pasta og parmesan 268,-

Fjellam med rotfrukter, fløtepotet og tomatisert lammesjy 288,-

DESSERT

Lune epler med vaniljeis fra Iskremgarden på Jæren 88,-

Susannes saftige gulrotkake 75,-


Fra søndag 7. oktober har vi komlesøndag, hver søndag fra klokken 12:00 - 17:00

Fra mandag 1. oktober har vi juletallerken. Velg mellom

Pinnekjøtt m/kålrotstappe, kokt mandelpotet og pinnefett: 345,-
2 x servering: 455,-

Juletallerken m/ ribbe, medisterpølser, julepølse, rødkål, rosenkål, kokt mandelpotet og sjysaus: 278,-

Lutefisk m/ertepure, kokt mandelpotet, baconfett og sennepssaus: 268,-
2 x servering: 375,-

Halv pris for barn (0-12)

NB: For juletallerken- bordbestilling minimum 2 dager før.

Velkommen