Ledige stillinger

Stavanger Turistforening (STF) er den største friluftsorganisasjonen på Sørvestlandet med over 27 000 medlemmer. Foreningen har et rutenett som inkluderer 45 hytteanlegg. Virksomheten spenner seg fra fjord til fjell, fra enkle turer i bynære strøk til strabasiøse turer i høyfjellet, klatring og brevandring.

Kun én times reise fra Stavanger, Sandnes og Sola lufthavn ligger eventyrlige Preikestolen fjellstue – akkurat der stien til Preikestolen starter. Fire unike bygg med ulike karakterer og fasiliteter. Med restaurant-, overnattings- og aktivitetstilbud i den absolutte norgestoppen. Oppholdet på fjellstua for våre gjester er selve prikken over i-en etter turen til verdensattraksjonen Preikestolen! 

Preikestolen fjellstue søker etter sesonghjelp for sesongen 2019!


Aktivitet og basecamp

Preikestolen fjellstue har et av landets beste friluftsanlegg med et variert overnattings- og aktivitetstilbud. Vi søker dyktige aktivitetsledere for sesongen 2019.

Restaurant

Vår velrenommerte restaurant søker  serviceinnstilte, positive og effektive servitører for sesongen 2019.


Kjøkken

Vi søker etter kokker og engasjerte kjøkkenhjelper for sesongen 2019! Er du utdannet kokk eller har en genuin interesse for kokkefaget, så vil vi gjerne høre fra deg!

Resepsjon 

Preikestolen fjellstue søker engasjerte medarbeidere til sesongen 2019. Har du lyst til å jobbe i et aktivt miljø med hyggelige kolleger kan dette være noe for deg.

Vi har også en ledig stilling med mulighet for fast ansettelse for den rette kandidaten. Les mer her.

Renhold

Renholdavdeling trenger medarbeidere til sesongen 2019. Har du lyst til å jobbe i et hektisk, men sosialt miljø kan dette være noe for deg.

Kioskmedarbeider

Vi trenger medarbeidere til sesongen 2019 i vår souvenirkiosk. Liker du salg og masse mennesker, så er dette noe for deg.