Kitekurs med Lapoint: Girl Camp

Kurs

Fra dato
6. april 2018 kl. 20:00
Til dato
8. april 2018
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Kitekurs, Kite,
Arrangører
Haukeliseter fjellstue, Stavanger Turistforening
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
2052
Dette arrangementet er over!

Opplev vintereventyret på Haukeliseter med vær, snø og muligheter for topptur sammen med andre jenter!! Vi inviterer til en drømmehelg i snøen med kitekurs, coaching, god stemning og utsøkt mat.

Haukeliseter fjellstue ligger idyllisk til blant snøkledde vidder og høye fjelltopper. Her finnes utallige muligheter for turer, både med og uten kite. Rett utenfor fjellstua ligger Ståvatn med gode snøforhold, stabil vind og trygge forhold å lære i. Om ettermiddagen kan du løse opp ømme muskler i et utendørs villmarksspa. Vi har pakker for nybegynnere, litt øvet og viderekomne kitere.

Haukeliseter ligger fem kjøretimer fra Oslo (285 km) og drøyt tre timer fra Bergen og Stavanger. Haukeliekspressen kjører fra både Oslo, Bergen og Stavanger. Vi anbefaler å komme med egen bil, siden vi enkelte dager må kjøre for å finne vind om det ikke blåser utenfor Haukeliseter. Det finnes nesten alltid vind innen en halvtimes kjøring!

For mer informasjon og booking: http://www.lapoint.no/kitecamp/norge-haukeliseter/levels/girlcamp/

 

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 46 63 97 42
Åpne: CET 11.00-15.00
E-post: post@lapoint.no

Kitekurs med Lapoint: Girl Camp

Opplev vintereventyret på Haukeliseter med vær, snø og muligheter for topptur sammen med andre jenter!! Vi inviterer til en drømmehelg i snøen med kitekurs, coaching, god stemning og utsøkt mat. ...